Ultimele Știri

Dragnea: Nu putem rămâne în orice condiții la guvernare

liviu-dragnea

Contrele din cadrul coaliției de guvernare se pare că vor avea efecte în perioada următoare, iar Partidul Social Democrat ar putea ieși de la guvernare.

Coordonatorul politic al PSD, Liviu Dragnea, a spus că trebuie discutat serios actul guvernării.

„Am avut o guvernare foarte bună până acum, eficientă, apreciată de populație, este foarte greu să contești asta, sigur, nu e imposibil, am văzut și în Parlament. Dar încep să se simtă și în buzunarele oamenilor efectele acestei guvernări. Dar nu putem rămâne în orice condiții. Pentru că o guvernare bună este o guvernare coerentă, în care toți partenerii de coaliție funcționează, așa cum a funcționat până acum. Și sper că vom funcționa”, a afirmat Liviu Dragnea.

‘Eu cred că PSD-ul, de fapt sunt convins că PSD-ul nu va fi tulburat foarte tare, așa cum se dorește. Deja este străveziu. Eu nu sunt nici orb, nici surd și nici prost să nu înțeleg care este de fapt miza. Miza unor oameni politici și a unui om care nu mai e politic, dl. Iohannis. PSD-ul este în continuare, poate, singurul partid, dacă vorbim în adevăratul sens al cuvântului, vorbim de un partid bine structurat, organizat, cu oameni serioși, cu reprezentanți în administrația locală foarte mulți, nu numai de acum, în general am fost așa, și în care în jur de 40% din populație are încredere.

Eu cred că PSD-ul va rămâne în continuare principalul partid din România. Este, repet, și unul din motivele pentru care merg în organizații’, a precizat Liviu Dragnea.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*