Dragnea ironizează lipsa de reacție a lui Iohannis după amenințările lui Putin: ”O asemenea ameninţare cu maratonul este de o violenţă nemaîntâlnită şi nesperată inclusiv de noi”

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a ironizat lipsa de reacție a președintelui Klaus Iohannis, în urma declarațiilor făcute de Putin.

Conform președintelui PSD, reacția statului român a fost de ”o violență nemaiîntâlnită și nesperată”. Acesta a ironizat puternic atitudinea președintelui, menționând că probabil aceasta a dus la ascunderea lui Putin într-un loc în care să nu poată fi găsit.

„Reacţia statului român la ameninţările lui Putin a fost una de o violenţă rară. S-au dus la un maraton. Deci cred că Putin la ora asta şi tot Ministerul Apărării din Rusia se ascund pe undeva prin Siberia. S-au speriat foarte tare. O asemenea ameninţare cu maratonul este de o violenţă nemaiîntâlnită şi nesperată inclusiv de noi. Deci reacţie foarte puternică, adică toţi am fost mândri că am fost români şi că suntem conduşi atât de bine”, a precizat liderul PSD.

Preşedintele rus Vladimir Putin a declarat, vineri, la Atena, că România şi Polonia s-ar putea afla în raza de acţiune a rachetelor ruseşti, deoarece găzduiesc elemente ale scutului american anti-rachetă, menționează Mediafax.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *