Ultimele Știri

Dragnea încearcă să îl curețe pe Victor Ponta prin orice mijloace

ponta dragnea

Liviu Dragnea prietenul lui Victor Ponta așa cum se recomandă încercă prin orice mijloace să îl distrugă și să îl discrediteze pe acesta din urmă. 

Luni, am avut parte de o scenă halucinantă în fața sediului PSD. Dragnea iese și anunță anularea sesiunii extraordinare a Parlamentului și îi trimite pe toți acasă pentru că așa vrea mușchii lui. Prietenul Victor a rămas în aer cu ocazia asta și a început să dea din umeri la intrarea în sediul PSD. ”Eu am pus Codul Fiscal pe masă, acum să se descurce.” , a exclamat Ponta surprins de acțiunile lui Dragnea. 

Cei din coaliția de guvernare nu au avut ce să comenteze și au executat în front ordinul lui Liviu Dragnea. Victor Ponta nu mai are nici o putere în partid și va fi exclus după modelul Crin Antonescu. Liviu Dragnea are ca sarcină de la Ion Iliescu discreditarea și eliminarea din partid a premierului penal Victor Ponta. 

„Am zis că nu strică încă două – trei zile de analiză internă, noi în cadrul coaliţiei, împreună cu Ministerul de Finanţe, cei din Opoziţie, împreună cu specialiştii lor, în aşa fel încât, joi, când ne vom întâlni, să avem mult mai multe elemente şi atunci, poate, găsim cea mai bună soluţie. Poate acest Cod fiscal, aşa cum a intrat în Parlament să rămână la fel sau, dacă Guvenul spune că trebuie să modificăm că a apărut alt element, trebuie să mărim salariile, dar cred că trebuie o discuţie mult mai aşezată”, a declarat Dragnea.

Prin această acțiune Dragnea arată că el e șeful, el dictează acum ordinea acțiunilor politice și lucrurile vor fi aranjate în funcție de bunăvoința sa, inclusiv majorările salariale.

În PSD are loc o luptă între baronii care aduc masele la vot și gulerele albe, veneticii: Victor Ponta, Rovana Plumb, Eugen Teodorovici, Nicolae Bănicioiu, Dan Șova etc. Gulere albe au pierdut lupta în partid, asta e clar. Baronii lui Dragnea fac legea acum în PSD. 

Majorările salariale pentru medici cu 25% sunt puse sub semnul întrebării, pentru că Dragnea ar putea schimba oricând macazul, iar acțiunile lui Ponta cu majorările salariale sunt deliberate. Aceste majorări neprogramate sunt făcute din disperare, lui Ponta îi fuge scaunul de sub picioare și DNA-ul zăngăne cătușele.

Profesorii la rândul lor au plecat ieri de la negocierile cu Ponta și ministrul Educației puțin descumpăniți. Nu știau ce să mai creadă în urma acțiunilor lui Liviu Dragnea. Va mai avea rost să discute cu premierul Ponta s-au acesta își va pierde funcția în curând?

Sindicaliștii din învățământ vor avea noi negocieri cu Guvernul pe 15 septembrie, dar nu au nici o garanție că lefurile vor fi mărite așa cum le-a promis Ponta. 

Generalul Oprea, tăcut cum îl știm de obicei, abia așteaptă să zboare în barca PNL-ului și să lase PSD-ul în propria mocirlă, fiind deranjat de acțiunile lui Liviu Dragnea. 

Liviu Dragnea face orice cu un singur scop: câștigarea puterii totale în partid și procesul din 28 septembrie 2015, unde ar putea fi condamnat la închisoare sau achitat, dacă joacă pe placul serviciilor. 

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*