Ultimele Știri

Dragnea: Eu n-am nicio problemă cu justiția! Am o condamnare pentru că am îndemnat lumea să vină la vot

dragnea

Liviu Dragnea a făcut o serie de declarații la o ședință a PSD Maramureș unde și-a exprimat în continuare susținerea pentru Victor Ponta.

Șeful interimar al PSD a vorbit și despre condamnarea sa la un an de închisoare cu suspendare în dosarul Referendumului, însă nu poate să spună dacă procesul său reprezintă un atu sau o vulnerabilitate.

 „Eu n-am nicio problemă cu justiția(…), nu știu dacă e un atu sau o vulnerabilitate (…), doar că partidul era într-o situație în care mi s-a cerut să intervin și nu am putut să nu fac lucrul acesta pentru că aș fi trăit toată viața cu un regret că atunci când mi s-a cerut să intervin și să pot să ajut, n-aș fi făcut-o de teamă sau din lașitate(…)

Mi-am asumat aceste riscuri. E foarte greu să spună cineva dacă procesul meu e un atu sau o vulnerabilitate, chiar e greu de spus (…), totuși este vorba despre o condamnare pentru că am îndemnat lumea să vină la vot, dar nu vreau să comentez decizia instanței; numai că ea a tulburat foarte mult oamenii din partid și din afara partidului. Până la urmă ce e important este că putem reconstrui acest partid, putem reașeza acest partid.

Îl susțin în continuare pe Victor Ponta, l-am asigurat de tot sprijinul partidului și sper ca acum să se poată ocupa mai bine de Guvern neavând și problemele partidului în minte. Cred că era foarte greu să țină aceste două lucruri și sperăm că începând cu luna septembrie, și în Parlament lucrurile vor fi mult mai clare, mai așezate”, a spus Liviu Dragnea.


ponta/dragneaCitește și: PSD: Am scăpat de-un INCULPAT și ne-am ales c-un CONDAMNAT

 

 


Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*