Ultimele Știri

Dragnea despre absența lui Victor Ponta la evenimentul de prezentare a guvernării: ”Nu facem invitaţii ca la nuntă”

În PSD pare să fi început războiul, mai ales după ultimele evenimente care au avut loc între Liviu Dragnea și Victor Ponta. Întrebat despre absența lui Victor Ponta la evenimentul de prezentare a noii guvernări, Dragnea a menționat că anunțase că va face această prezentare, cu câteva zile în urmă, și că nu era nevoie să trimită ”invitații ca la nuntă”.

„De câteva zile spun public că facem prezentarea guvernării. Nu era nevoie de invitaţii. Nu facem invitaţii ca la nuntă”, a precizat Dragnea la Palatul Parlamentului, întrebat despre absenţa lui Victor Ponta de la acest eveniment şi despre declaraţii acestuia.

Anterior, într-o conferinţă de presă, Dragnea spusese că a decis să facă această prezentare pentru că nu s-a realizat un bilanţ la Guvern.

„Noi am făcut această conferinţă de presă pentru că, nerealizându-se un bilanţ la Guvern, am decis că este nevoie de a face acest bilanţ politic al guvernelor care au fost susţinute de coaliţia majoritară”, a explicat liderul PSD.

Fostul premier, Victor Ponta a scris luni pe un site de socializare că nu a fost invitat la bilanţul guvernării sale.

„Nu voi vota mâine noul Guvern. Nu cred că au nevoie de votul meu. Decizia PSD despre guvernul domnului Cioloş este în regulă… Nu am fost invitat la PSD ieri şi nu o să comentez nimic din ce au făcut. Nu am fost invitat la bilanţul guvernării pe care eu am condus-o. Nu m-am supărat. Pe PSD nu o să mă supăr niciodată. Şi nici nu mă duc neinvitat nicăieri. Importat este însă că s-a vorbit de bine despre guvernare!”, a transmis Ponta.

Comentarii prin Facebook

2 Comentarii on Dragnea despre absența lui Victor Ponta la evenimentul de prezentare a guvernării: ”Nu facem invitaţii ca la nuntă”

  1. fara coloana oficiala nu se deplaseaza?

  2. Dupa plecarea lui Ponta PSD-ul nu mai exista ! Dragnea e marioneta lui Iohanis , de fapt a inceput de cand l-a dat Blaga & Coo(cu ajutorul lui Dragnea ) jos pe Ponta de la conducerea PSD !

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*