Dragnea: Cât voi fi eu preşedinte, PSD nu va face guvern cu PNL

dragnea

Preşedintele PSD, Liviu Dragnea, a declarat vineri, la o emisiune TV, că partidul pe care îl conduce nu va face guvern cu PNL, cel puţin atâta timp cât el conduce formaţiunea politică.

„Noi avem alianţa cu ALDE care e din ce în ce mai solidă, va fi solidă şi în continuare şi este alianţa cu care sperăm să facem majoritate şi să formăm guvernul după alegeri. Sub nicio formă nu susţinem un prim ministru tehnocrat, cu atât mai puţin un guvern tehnocrat. Este imposibil, din punctul meu de vedere un guvern PSD-PNL (după alegerile parlamentare-nr.) . (…) Ce vă spun acum să fie foarte clar: PSD nu face guvern cu PNL, chiar dacă este dezamăgit şi dl. Ponta şi dl. Tăriceanu, PSD nu face guvern cu PNL. Şi aş vrea să închidem subiectul acesta din punctul de vedere al PSD. (…) PSD, cât eu voi fi preşedinte, nu va face guvern cu PNL”, a declarat preşedintele PSD, Liviu Dragnea, la Antena 3.

Liviu Dragnea a afirmat că „s-a tot spus” că el vrea să rupă alianţa cu ALDE, ceea ce nu este real.

Preşedintele PSD a adăugat că nu ar face un guvern cu PNL nici dacă PSD-ALDE ar lua mai puţin de 50% în alegerile parlamentare. „Să nu credeţi că intră în Parlament doar PSD, PNL şi ALDE”, a spus liderul social-democrat. Întrebat de ce ar refuza un guvern cu liberalii, Dragnea a răspuns că asta ar echivala cu o lipsă de respect faţă de alegători.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *