Ultimele Știri

Dragnea: „Am decis respingerea moţiunii de cenzură şi susţinerea guvernului”

Comitetul Executiv al PSD a votat luni, în unanimitate, sprijinul pentru menţinerea la guvernare cu Victor Ponta premier, acesta precizând că va rămâne la Palatul Victoria atâta vreme cât va avea sprijinul coaliţiei de guvernare, conform Mediafax.

Premierul Victor Ponta a precizat că opinia majoritară a celor din partid a fost că trebuie continuată guvernarea, pentru că „este o guvernare bună”, pe care nici măcar Opoziţia nu o contestă din punctul de vedere al rezultatelor economice.  Acesta a declarat că  „este important să avem stabilitate”.

Preşedintele interimar al PSD Liviu Dragnea a declarat că decizia politică a PSD a fost aceea de a respinge moţiunea de cenzură a Opoziţiei şi de a păstra guvernarea. Liviu Dragnea a declarat, la finalul şedinţei Comitetului Executiv al PSD, că partidul a luat o decizie politică importantă, în sensul menţinerii la guvernare.

„Am decis respingerea moţiunii de cenzură şi susţinerea guvernului. Azi am luat o decizie politică importantă”, a declarat Dragnea.  El a mai spus că situaţia nu este uşoară dar „nu putem printr-un vot în CEx să ştergem această situaţie, partidul este o instituţie care nu interferează cu justiţia”.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*