Ultimele Știri

Două persoane au murit şi alte trei au fost rănite într-un accident pe DN5, în judeţul Giurgiu

accident

Două persoane au decedat, iar alte trei au fost transportate la spital în urma unui accident rutier care s-a produs duminică pe DN5, în apropierea localităţii Daia, după ce trei autoturisme s-au ciocnit.

Echipajele de intervenţie au constatat că două persoane au murit, iar alte trei au fost rănite. Trei autoturisme au fost implicate în accidentul rutier, iar un TIR încărcat cu borcane a ajuns în şanţ.

„La acest moment, traficul s-a reluat pe o bandă, se circulă alternativ. Avem echipaje rutiere care asigură dirijarea traficului în zonă. Din primele cercetări, trei autovehicule au fost implicate într-un accident rutier din care au rezultat două persoane decedate şi trei persoane transportate la spital. Mai este vorba despre un TIR care probabil a vrut să evite impactul cu celelalte autovehicule, dar acesta este un accident independent, fiindcă nu a avut coliziune cu cele trei autovehicule. Probabil a vrut să evite impactul şi a intrat în şanţ. Victimele sunt din cele trei autovehicule”, a declarat, pentru MEDIAFAX, agent şef principal Constantin Vasilache, de la Inspectoratul Judeţean de Poliţie Giurgiu.

„În momentul ajungerii la locul intervenţiei s-a constatat că existau două persoane decedate, o persoană încarcerată şi încă două persoane care aveau nevoie de îngrijiri medicale. De asemenea, existau semne ale unui început de incendiu, care a fost stins între timp de participanţii la trafic, subofiţeri de la ISU care se întorceau acasă din tură de serviciu. Două victime au fost transportate la UPU giurgiu de către serviciul de ambulanţă judeţean Giurgiu, iar una a refuzat transportul”, a declarat, pentru MEDIAFAX, căpitanul Cristian Virag, purtător de cuvânt ISU Giurgiu.

Poliţiştii vor stabili exact împrejurările în care a avut loc accidentul.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*