Ultimele Știri

Dosarul Valiza mai face o victimă, Toni Doboș a primit doi ani și jumătate cu suspendare

Cel mai sonor caz de blat fardat al fotbalului românesc care l-a trimis la închisoare pe Gigi Becali, a făcut o nouă victimă. Fostul mare fotbalist Toni Doboș și-a recunoscut vinovăția de complicitate în fața procurorilor DNA, astfel a primit doar doi ani şi jumătate cu suspendare.

DNA face curățenie nu numai printre politicieni, dar și printre faraonii fotbalului românesc. Dosarul Valiza, în care Gigi Becali a fost condamnat anul trecut la trei ani de închisoare cu executare pentru darea de mită în valoare de 1,7 milioane de euro, fostul manager general al Universității Cluj a recunoscut că a fost complice în acest caz, transmițându-le jucătorilor oferta lui Becali pentru a nu pierde meciul cu CFR Cluj de la sfârșitul sezonului fotbalistic 2007-2008.

Procurorii DNA au remis, astăzi, comunicatul în care se precizează culisele Dosarului Valiza, dar și pedeapsa la care a fost supus Toni Doboș, după ce și-a recunoscut vinovăția. Astfel, numai 2 ani și 6 luni de închisoare, cu suspendarea condiționată a executării pedepsei pe un termen de încercare de 4 ani și 6 luni, este condamnarea acestuia.

Întârzierea enunțării verdictului a fost cauzată de faptul că la 3 luni distanță de la flagrantul organizat de procurorii DNA, Toni Doboș a fost implicat într-un grav accident rutier și a fost aproape de a-și pierde viața.

Fostul fotbalist, acum în vârstă de 49 de ani, a jucat 35 de meciuri a jucat pentru naționala României, în perioada 1993-1998.

Amintim că, deși Gigi Becali a trimis o valiză cu 1.7 milioane de euro pentru fotbaliștii Universității Cluj, care ar fi trebuit să facă măcar un egal împotriva CFR-ului, gruparea din Gruia a câștigat partida și a obținut primul titlu din istorie, fiindcă era despărțită de Steaua înaintea ultimei etape de doar un punct.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*