Ultimele Știri

Dosarul Oprescu | Kovesi: Fapte clasice de corupție, urmărirea penală pentru anumite infracțiuni va fi finalizată cât de repede

kovesi1

Urmărirea penală pentru anumite infracțiuni va fi finalizată cât de repede, în dosarul lui Sorin Oprescu, a anunțat șefa DNA, la Digi24. Laura Codruța Kovesi a adăugat că acest dosar nu este neobișnuit de complex.

Din punct de vedere al Direcției Naționale Anticorupție nu este un dosar extraordinar de complex sau un dosar care să nu poată fi gestionat de procurorul de caz. Este un dosar în care sunt fapte clasice de corupție, procurorul de caz are suficientă experiență în a gestiona acest gen de infracțiuni. Cred că urmărirea penală pentru anumite infracțiuni va fi finalizată cât de repede, în funcție de cum poate fi administrat probatoriul”, a declarat Laura Codruța Kovesi, la Digi24.

În dosarul lui Sorin Oprescu, plângerea depusă în martie de două persoane fizice, pentru ca ulterior banii să-i primească Sorin Oprescu de la o a treia persoană.

Cea de-a treia persoană are și ea calitate de suspect. Este în arest la domiciliu. Nu a fost așa cum s-a speculat în presă, că a făcut un denunț și a scăpat. A colaborat cu procurorii DNA pentru a beneficia de prevederile legale care-i dau acest drept de a-și reduce pedeapsa, dar este suspect”, a adăugat șefa DNA.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*