Ultimele Știri

Dosarul Olguţei Vasilescu a fost retrimis la DNA

lia olguta

Tribunalul Bucureşti a decis retrimiterea la DNA a dosarului în care Lia Olguţa Vasilescu, primarul Craiovei, a fost trimisă în judecată pentru luare de mită şi spălare de bani.

Decizia tribunalului poate fi contestată în termen de trei zile. De asemenea, instanța a declarat nule și unele documente din dosar.

”Restituie cauza la Parchetul de pe lângă ICCJ – DNA Secţia de Combatere a Corupţiei constatând neregularitatea actului de sesizare a instanţei care atrage imposibilitatea stabilirii obiectului şi limitelor judecăţii cu privire la inculpaţii Radu Cosmin Preda, Elena Daniela Popescu şi Lia Olguţa Vasilescu”, se arată în decizia Tribunalului Bucureşti.

Lia Olguța Vasilescu a fost trimisă în judecată în luna iulie, aceasta fiind acuzată de luare de mită (patru infracțiuni), folosirea autorității sau influenței în scopul obținerii de bani, bunuri sau alte foloase necuvenite (două infracțiuni) și spălare de bani (două infracțiuni).

În acest dosar, sunt judecați sub control judiciar: Radu Cosmin Preda, fost administrator public al Craiovei, pentru complicitate la luare de mită (două infracțiuni) și instigare la spălare de bani, și Elena Daniela Popescu, la data faptelor reprezentant al unei asociații non-profit, pentru complicitate la luare de mită și spălare de bani.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*