Ultimele Știri

Dosarul morții lui Dan Condrea este aproape finalizat. Procurorii vor da o soluție finală în acest caz

accident dan condrea

Procurorii vor da, luna aceasta, o soluție finală în dosarul în care este cercetată moartea patronului Hexi Pharma, Dan Condrea, conform procurorului general al României, Augustin Lazăr.

Procurorul a anunțat că dosarul este în curs de finalizare și va putea fi soluționat cât mai curând.

„Va fi o soluție în legătură cu accidentul în această lună. Este în curs de finalizare, din datele pe care le am, expertiza. Vom putea soluționa într-un termen rezonabil”, a spus procurorul general Augustin Lazăr.

În ceea ce privește dosarul în care este anchetată vânzarea dezinfectanţilor diluaţi la spitale, anchetatorii au stabilit că directorul companiei Hexi Pharma, Flori Dinu, ar fi împiedicat combaterea bolilor contagioase pentru că vândut substanţe ineficiente. Timp de patru ani, Hexi Pharma a vândut dezinfectanţi diluaţi, spun procurorii, şi a încasat 28 de milioane de lei.

„Se efectuează ridicări de acte, care sunt spre sfârşitul acestor activităţi. Urmează analiza şi coroborarea cu expertizele care se fac, pentru a se vedea modul de eficacitate a soluțiilor de la diverse spitale”, a spus procurorul general Augustin Lazăr.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*