Ultimele Știri

Dosarul Microsoft va mătura cu clasa politică românească?

Soarta a cinci foşti  miniştri stă în mâinile preşedintelui Traian Băsescu care va trebui să încuviinţeze începerea urmăririi penale în cazul lor. Senatul, Camera Deputaţilor şi Parlamentul European sunt celelalte instituţii care trebuie să dea sau nu aviz în cazul celorlalţi învinuiţi.

Fostul şef al Serviciului de Informaţii Externe, Teodor Meleşcanu avertizează şi spune că acest dosar poate avea urmări neaşteptate pentru clasa politică românească, pentru că acest dosar a pornit din SUA şi a fost instrumentat de FBI.

„Nu se va stinge uşor. Afacerea n-a pornit la noi. Ancheta a venit din Statele Unite, aşa că nu e o treabă gestionată doar la noi, pe care să poţi să bănuiești că e făcută pe criterii politice, cum s-a mai întâmplat de multe ori”, spune Teodor Meleșcanu.

„Iar în materie de corupţie, americanii nu glumesc deloc cu societăţile lor”, a completat acesta.

Deşi acest dosar ar trebui să îşi urmeze cursul iar cei implicaţi ar trebui să răspundă în faţa legii, ne putem aştepta la blocarea acestui dosar în Parlament cum s-a mai întâmplat şi în alte cazuri unde au fost implicaţi politicieni. Dacă acest dosar va fi blocat în Parlament ne putem aştepta la o nouă epocă neagră pentru Justiţia Română, care a avut de suferit enorm în ultimii 24 de ani, datorită controlului instituit de politic. 

Comentarii prin Facebook

1 Comentariu on Dosarul Microsoft va mătura cu clasa politică românească?

  1. Si eu am suferit nulte din cauza Justitiei si Politicului ca si inteprinzator RO.

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*