Ultimele Știri

Dosarul Microsoft tergiversat de Parlament

Dosarul Microsoft a făcut ravagii în rândul clasei politice, un dosar cu mare greutate în care apar nume grele ale clasei politice româneşti. 

Ecaterina Andronescu  împreună cu Dan Nica sunt o emblemă pentru PSD, doi oameni cu mare greutate care acum sunt la ananghie. Dosarul Microsoft îl sperie pe Victor Ponta şi observăm acţiunile servanţilor, respectiv, ca personaj principal Călin Popescu Tăriceanu.

Acesta a anunţat miercuri că Biroul Permanent a cerut Comisiei juridice ca în termen de 15 zile calendaristice să prezinte un raport cu privire la cererea DNA de încuviinţare a urmăririi penale în cazul senatorilor Ecaterina Andronescu şi Şerban Mihăilescu. Pe de altă parte, conducerea Camerei Deputaţilor a dat termen de 10 zile Comisiei juridice pentru un raport similar privind cererea DNA în cazul deputatului Valerian Vreme.

Se încearcă scoaterea dosarului de sub ochii opiniei publice prin diferite metode, în principal cu ajutorul „oamenilor de serviciu” din jurul premierului şi prin amânarea ridicării imunităţii pentru principalii inculpaţi.

În presă au apărut zvonuri că Dan Nica ar fi decis să colaboreze cu DNA, fapt ce ar fi creat o adevărată revoltă în cadrul PSD.

Parlamentul a intrat la comandă în vacanţă electorală, iar dosarul Microsoft a fost pus în adormire pentru liniştea campaniei prezidenţiale.

Comentarii prin Facebook

1 Comentariu on Dosarul Microsoft tergiversat de Parlament

  1. Dosarul Microsoft,Dosarul Flota ,CV-ul(real) al Udrei Elena ,Casa din Dante ,Casa Mihaileanu , Dosarul Bercea si Mircea Basescu ….s.a.m.d….scoateti-le dracului toate odata la lumina .Nu ni le mai dati cu „picatura”…..parc-am fi in serialul Kojak. Ce naiba …asta-i Romania sau sala de cinema . Asta cred ca-i un scenariu al Laurei Codruta Kövesi (doamne iarta-ma ca nici nu-i stiu „etnia” reala)in combinatie cu „Primul marinar al tarii”.Puneti totul pe masa ,dar TOTUL !

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*