Dosarul Colectiv, la un pas de trimiterea în judecată

colectiv

Patronii clubului Colectiv şi reprezentanţii firmei de artificii au fost chemaţi la Parchetul General, pentru a li se comunica stadiul anchetei și demersurile premergătoare trimiterii în judecată.

Procurorul general interimar, Bogdan Licu, a declarat, joi, că ancheta este aproape de final şi că ar putea fi trimisă în instanţă în aproximativ două săptămâni.

Patronii Clubului Colectiv, Paul Gancea şi Costin Mincu, dar şi cei ai firmei de la care au provenit artificiile, Daniela Niţă şi Viorel Zaharia, au fost şi pe 8 aprilie la Parchetul General unde li s-au adus la cunoştinţă noi acuzaţii.

Alin Anastasescu, Paul Gancea, Costin Mincu, cei trei proprietari ai clubului Colectiv, dar şi Daniela Niţă, Cristian Niţă şi Viorel Zaharia, reprezentanţi ai firmei de la care erau artificiile din Colectiv sunt în prezent cercetaţi sub control judiciar, după ce magistraţii Tribunalului Bucureşti au dispus înlocuirea măsurii arestului la domiciliu cu cea a controlului judiciar, decizia fiind una definitivă.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *