Ultimele Știri

Dosarul Bica scoate la iveală noi detalii despre șpăgile și escrocheriile de la ANRP

bica

Ștefan Gavrilă cunoscut ca bodyguardul lui Cătălin Botezatu este implicat în dosarul retrocedărilor de la ANRP. Un martor le-a dezvăluit anchetatorilor că acesta era omul pe numele căruia Alina Bica şi consilierul ei îşi treceau şpăgile primite. Astfel, Ştefan Gavrilă, zis Lucian, a primit apartamente şi terenuri, iar apoi a ameninţat-o pe fosta şefă antimafia ca nu îi mai dă nimic.

 Alina Bica şi consilierul ei îşi treceau şpăgile primite pe numele bodyguard-ului lui Cătălin Botezatu, Ştefan Gavrilă.

Din actele și lucrările dosarului nr.446/P/2014 a rezultat că Mihăilescu Ionuț Florentin și Bica Alina Mihaela au dobândit bunuri imobile (teren), iar pentru disimularea provenienței acestora, actele de proprietate au fost întocmite pe numele lui Gavrilă Ștefan și pe numele altor persoane interpuse”, se arată în ordonanţa procurorilor care se ocupă de caz, Gheorghe Popovici şi Dănuţ Volintiru.

Potrivit martorilor audiaţi, Ştefan Gavrilă a fost bun prieten al celor doi şi până la un moment dat a fost omul lor de încredere. Unul dintre martori a dat exemplul unui apartament din zona Alba Iulia, din Capitală, care în acte a fost trecut pe numele lui Ştefan Gavrilă, dar în realitate îi aparţinea consilierului Alinei Bica.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*