Ultimele Știri

DOSAR pentru moartea suspectă a nepoatei cosmonautului Dumitru Prunariu

nepoata-dumitru-prunariu

Parchetul Tribunalului București a deschis un dosar de moarte suspectă, în cazul nepoatei cosmonautului Dumitru Prunariu, în urma sesizării formulate de Spitalul Clinic Colentina.

Fetița în vârstă de 11 ani  a decedat la câteva ore după ce a fost internată la Institutul „Matei Balş”, unde a fost diagnosticată cu meningită.

Sesizarea a fost făcută de Spitalul Colentina întrucât acolo este morga unde a fost dusă după deces nepoata lui Dumitru Prunariu.

Anchetatorii au solicitat efectuarea autopsiei şi a analizelor de laborator în cazul fetiţei, rezultatele urmând să fie transmise de către Institutul Naţional de Medicină Legală. Legiştii au recoltat probe pentru examenul histopatologic, în urma căruia se va stabili ce boală a provocat moartea fetiţei, rezultatele urmând să fie transmise în aproximativ trei săptămâni.

Sursele citate au precizat că, în zilele următoare, anchetatorii vor chema la audieri apropiaţi ai familiei, pentru a oferi lămuriri în acest caz.

Ancheta este făcută de procurorii Parchetului Tribunalului Bucureşti şi poliţiştii Serviciului Omoruri, dosarul fiind deschis conform procedurii standard în cazul persoanelor care mor în spital, din cauze neclare.

”Cercetările continuă pentru elucidarea tuturor împrejurărilor de fapt şi stabilirea răspunderii penale în cauză, iar pe măsura derulării acestora vom informa opinia publică.” – transmite Biroul de informare şi relaţii publice din cadrul Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*