Ultimele Știri

Dorin Cocoş şi Gabriel Sandu, reţinuţi de procurorii DNA

Omul de afaceri Dorin Cocoş și  fostul  ministru al Comunicațiilor Gabriel Sandu au fost reținuți de procrorii DNA, în dosarul licențelor Microsoft. 

Dorin Cocoş urmează să fie prezentat marţi la instanţa supremă cu propunere de arestare preventivă, ca şi fostul ministru al Comunicaţiilor, reţinut cu puţin timp în urmă.

Dorin Cocoş a fost adus la DNA pentru a fi audiat în urmă cu aproape 14 ore, în timp ce Sandu a fost audiat timp de aproximativ nouă ore şi jumătate, în dosarul Microsoft.

Pe lângă Sandu au mai fost aduşi la DNA şi sunt în continuare audiaţi omul de afaceri Nicolae Dumitru, care controlează grupul de firme Niro, precum şi primarul municipiului Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan.

Numele lui Dorin Cocoş şi cel al lui Nicolae Dumitru sunt menţionate în declaraţiile unor martori audiaţi în dosarul Microsoft, prezentate în documente ale procurorilor anticorupţie aflate printre cele prin care s-a cerut aviz pentru începerea urmării penale a celor nouă foşti miniştri. Un alt martor le-a spus procurorilor despre relaţiile dintre fostul şef al Fujitsu România, Claudiu Florică, şi Dorin Cocoş, respectiv Gheorghe Ştefan.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*