Ultimele Știri

Dorin Cocoş, adus cu mandat la DNA

Dorin Cocoş, a fost adus luni cu mandat de aducere la DNA. Acesta a mai fost citat de către procurorii anticorupţie, dar nu s-a prezentat la audieri. Fostul şoţ al Elenei Udrea este cercetat în Dosarul Microsoft, fiind suspectat de luare de mită.

Un martor audiat de DNA în dosarul licenţelor Microsoft le-a declarat anchetatorilor că omul de afaceri Dorin Cocoş şi primarul oraşului Piatra Neamţ, Gheorghe Ştefan, au primit „opt-nouă” milioane de euro, respectiv „circa trei milioane de euro”, pe durata derulării contractelor.

„Din câte am auzit, Dorin Cocoş a primit aproximativ 8 – 9 milioane euro, iar Gheorghe Ştefan circa 3 milioane de euro. Tot în jur de 3 milioane a primit Gabriel Sandu (n.r. – fost ministru al Comunicaţiilor). Cred că banii pentru Gabriel Sandu au fost viraţi în off-shore”, potrivit declaraţiei unui martor din dosarul Microsoft.

Dorin Cocoş, a declarat că nu a putut fi prezent la percheziţiile efectuate de procurorii anticorupţie pentru că se află într-o călătorie de afaceri. Procurorii au decis luni să îl aducă pe Dorin Cocoş  la audieri cu mandat de aducere, după revenirea sa în România.

Comentarii prin Facebook

1 Comentariu on Dorin Cocoş, adus cu mandat la DNA

  1. Aurelia Ionescu // 27 octombrie 2014 at 9:46 // Răspunde

    Si cand va fi adusa si fosta „consoarta” a Cocosului,actuala candidata la presedintie,amanta marinelului bisnitar si „presedinte de doi lei,madam Udrea Elena ????.

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*