Ultimele Știri

„Donează pentru educaţie!” în Bucureşti. O campanie care doreşte să schimbe mentalităţi şi să stimuleze coeziunea socială

SocialXchange

Începând cu data de 1 septembrie, cu ocazia începutul de an şcolar, a fost lansat un proiect care susţine educaţia: SocialXchange, în sectorul 6 din Bucureşti.

Astfel, în data de 1 septembrie 2015, începând cu orele 10:30, la sediul magazinului din Calea Crângaşi nr. 3, a avut loc lansarea campaniei, un eveniment menit să ne aducă aminte că educaţia înseamnă prezent, dar mai cu seamă, viitor.

Iniţiatorul campaniei, deputatul Răzvan Horia Mironescu, a lansat invitaţia cetăţenilor, firmelor private şi organizaţiilor non-guvernamentale să se alăture acestui proiect şi să doneze rechizite pentru copiii proveniţi din familii defavorizate.

Campania „Donează pentru educaţie!” se desfăşoară în perioada 1 – 15 septembrie 2015, în Sectorul 6 şi îşi propune să strângă rechizite şcolare: ghiozdane, caiete, creioane, stilouri, penare şi resursele şcolare necesare pentru cei peste 250 de copii ai beneficiarilor proiectului SocialXchange, oameni care muncesc în folosul comunităţii.

Conform principiului său de funcţionare, magazinul îi va răsplăti pe donatori cu un pachet de servicii de abilitare şi agrement precum: salinoterapie, cursuri de limbi străine, parenting, activităţi sportive  şi divertisment.

La rândul lor, pentru a avea acces la rechizitele atât de necesare oricărui elev, părinţii sau întreţinătorii legali ai copiilor vor presta activităţi în folosul comunităţii.

Proiectul Magazin SocialXchange, care funcţionează de la începutul anului pe raza Sectorului 6, doreşte înainte de toate să schimbe mentalităţile şi să stimuleze coeziunea socială.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*