Ultimele Știri

Donald Trump susține că Hillary Clinton se droghează

Candidatul republican la președinția SUA, Donald Trump, acuză mass-media că este ”coruptă” și promovează acuzații false despre el, în încercarea de a mări avantajele lui Hillary Clinton, în cursa pentru prezidențiale.

”Aceste alegeri au fost trucate de mass-media coruptă care promovează acuzații complet false și minciuni nerușinate în încercarea de a o face președintă” pe Hillary Clinton, a spus Trump la un miting electoral desfășurat în statul New Hampshire.

Trump, susține, de asemenea, că Hillary Clinton ar fi avut un comportament ciudat în timpul ultimei dezbateri electorale, semn că se droghează.

”Suntem ca atleții (…), iar atleții trebuie să se supună controlurilor antidrog. Cred că ar fi trebuit să ne facă un control antidrog înaintea dezbaterii, pentru că nu știu ce s-a întâmplat cu ea (…) La începutul ultimei dezbateri, ea avea prea multă energie. Iar apoi, la final (…) dorea să fie ajutată să plece. Abia putea să meargă către mașină”, a spus Trump, care în ultimele luni a alimentat unele rumori despre starea de sănătate a lui Hillary.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*