Ultimele Știri

Donald Trump susţine că a avut un microfon defect la dezbaterea televizată

Donald Trump, candidatul republican la preşedinţia SUA, a acuzat că a primit un microfon “defect” în cursul dezbaterii televizate la care a participat alături de adversara sa democrată, Hillary Clinton, în contextul în care magnatul new-yorkez a fost criticat pentru respiraţia greoaie.

“Mi-au dat un microfon defect! Mă întreb dacă nu cumva a fost intenţionat”, a declarat Donald Trump, citat de site-ul Politico.com.

În cursul dezbaterii electorale, Donald Trump a părut să aibă respiraţia greoaie, generând speculaţii privind starea de sănătate. “Observ că Trump pare să respire greoi tot timpul. Dependent de cocaină?”, a comentat Howard Dean, fost guvernator al statului Vermont şi susţinător al lui Hillary Clinton.

Donald Trump a replicat: “Nu am avut nicio respiraţie greoaie. Microfonul a fost foarte prost, dar poate că era destul de bun pentru a se auzi respiraţia. Nu sunt răcit”.

Conform sondajelor instant efectuate în rândul telespectatorilor, Hillary Clinton a câştigat, cu 62%, prima dezbatere electorală televizată din campania electorală prezidenţială.

Prima dezbatere televizată din campania electorală prezidenţială 2016 a fost organizată de postul tv NBC.

The following two tabs change content below.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*