Ultimele Știri

Donald Trump lansează un apel la interzicerea accesului musulmanilor în SUA. Declarația acestuia a stârnit numeroase critici

Donald Trump dorește interzicerea totală a musulmanilor în țară, menționând că acest lucru este necesar până când ”aleșii țări vor înțelege ce se întâmplă”.

Echipa de campanie a acestuia a transmis, printr-un comunicat de presă dorința candidatului la postul de președinte al SUA: „Donald Trump lansează un apel la interzicerea totală şi completă a accesului musulmanilor în Statele Unite până când aleşii ţării noastre vor înţelege ce se întâmplă”.

Referindu-se însă la un sondaj realizat pe lângă musulmanii care trăiesc în Statele Unite, Donald Trump a afirmat că numeroşi cei care întreţin „ura” faţă de americani.

„Va trebui să stabilim de unde vine această ura şi de ce. Până când vom fi capabili să stabilim şi să înţelegem această problema şi ameninţarea serioasă pe care o reprezintă, ţară noastră nu poate fi victima atacurilor oribile din partea indivizilor care nu cred decât în jihad şi nu au niciun respect pentru viaţă omenească”, a declarat Donald Trump în comunicat. Mesajul miliardarului american a declanşat vii dezbateri în presă americană.

Candidatul democrat Martin O’Malley a declarat că, prin apelul sau, Donald Trump risipeşte orice îndoială cum că n-ar fi altceva decât un fascist demagog.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*