Ultimele Știri

Donald Trump: ” Hillary Clinton vrea să devină Angela Merkel a Statelor Unite”

Donald Trump a comparat-o pe candidata sa în cursa pentru președinția SUA, Hillary Clinton, cu cancelarul Germaniei, Angela Merkel. Acesta propune o politică mai dură de triere a imigranţilor, informează Euronews.

Candidatul republican a comparat-o pe Hillary Clinton, candidata Partidului Democrat la preşedinţia SUA, cu Angela Merkel, cancelarul Germaniei.

„Pe scurt, Hillary Clinton, vrea să devină Angela Merkel a Statelor Unite şi ştiţi ce dezastru a reprezentat această imigrare masivă pentru Germania şi germani. Infracţiunile au crescut la un nivel la care nimeni nu s-a gândit vreodată. Este o catastrofă”, a declarat Donald Trump.

În cadrul unui discurs susținut în fața simpatizanților săi, Trump promis să blocheze accesul simpatizanţilor grupărilor extremiste sau a celor care nu îmbrăţişează valorile americane.

„Nu putem permite continuarea acestui rău. Nu putem permite acestei ideologii a urii (islamul radical) să se răspândească în interiorul ţării noastre”, a declarat Donald Trump în faţa simpatizanţilor din statul Ohio.

Trump a comparat ameninţările islamului radical cu „nazismul” şi „comunismul”, declarând că islamul este responsabil pentru atacurile teroriste din afara „zonei de război” din Orientul Mijlociu, care potrivit acestuia au avut loc la fiecare 84 de ore în vara aceasta.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*