Ultimele Știri

Donald Trump, despre Kim Jong-un: Nu aş avea nicio problemă să mă întâlnesc cu el

trump

Candidatul republicanilor pentru preşedinţia SUA, Donald Trump, a declarat că este dispus să se întâlnească cu liderul nord-coreean pentru a discuta programul nuclear al Phenianului, informează BBC.

Donald Trump a declarat că nu ar avea nicio problemă în a se întâlni cu liderul de la Phenian, informează BBC în ediţia online, o astfel de întrevedere schimbând în mod semnificativ politica Statelor Unite faţă de regimul nord-coreean.

“Aş vorbi cu el, nu aş avea nicio problemă în a vorbi cu el”, a declarat omul de afaceri, candidat al republicanilor la preşedinţia SUA.

În replică, Hilarry Clinton, candidatul democraţilor cu cele mai mari şanse la fotoliul de la Casa Albă a sesizat că Trump are “o fascinaţie bizară faţă de oamenii puternici străini”, adăugând că politica externă a contra candidatului său “nu are niciun sens”.

Comentariile lui Trump au fost făcute în cadrul unui interviu pentru agenţia Reuters, prilej cu care omul de afaceri a ţinut să-şi exprime dezacordul şi cu privire la acţiunile militare ale lui Putin în estul Ucrainei.
The following two tabs change content below.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*