Donald Trump, despre Kim Jong-un: Nu aş avea nicio problemă să mă întâlnesc cu el

  • Adelina Mitrache
  • 18 mai 2016
  • Externe
trump

Candidatul republicanilor pentru preşedinţia SUA, Donald Trump, a declarat că este dispus să se întâlnească cu liderul nord-coreean pentru a discuta programul nuclear al Phenianului, informează BBC.

Donald Trump a declarat că nu ar avea nicio problemă în a se întâlni cu liderul de la Phenian, informează BBC în ediţia online, o astfel de întrevedere schimbând în mod semnificativ politica Statelor Unite faţă de regimul nord-coreean.

„Aş vorbi cu el, nu aş avea nicio problemă în a vorbi cu el”, a declarat omul de afaceri, candidat al republicanilor la preşedinţia SUA.

În replică, Hilarry Clinton, candidatul democraţilor cu cele mai mari şanse la fotoliul de la Casa Albă a sesizat că Trump are „o fascinaţie bizară faţă de oamenii puternici străini”, adăugând că politica externă a contra candidatului său „nu are niciun sens”.

Comentariile lui Trump au fost făcute în cadrul unui interviu pentru agenţia Reuters, prilej cu care omul de afaceri a ţinut să-şi exprime dezacordul şi cu privire la acţiunile militare ale lui Putin în estul Ucrainei.
loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *