Donald Trump, declarații dure la adresa contracandidatei sale: ”Hillary Clinton este diavolul”

  • Nicoleta Ungureanu
  • 2 august 2016
  • Externe

Lupta dintre republicanul Donald Trump și Hillary Clinton, ambii candidați la președinția SUA, se amplifică. Trump o acuză pe contracandidata sa că este însuși ”diavolul”.

Republicanul lansează afirmații dure, în contextul în care este atacat de propriul partid pentru criticile aduse familiei unui soldat american musulman care a murit pe frontul irakian, scrie BBC.

De critici nu a fost scutit nici senatorul socialist Bernie Sanders, pe care Donald Trump l-a acuzat că a făcut un pact cu diavolul atunci când a renunţat la cursa prezidenţială în favoarea contracadidatei sale, potrivit news.ro.

”El a făcut un pact cu diavolul. Ea este diavolul”, a susţinut acesta.

Prezidențiabilul american este puternic criticat pentru comentariile făcute în legătură cu părinţii soldatului musulman american Humayun Khan, care a murit în războiul irakian.

Respectatul senator republican John McCain a susţinut că Trump nu are niciun drept de a-i defăima ”pe cei mai buni dintre noi”, făcând referire la soldatul Humayun Khan, care şi-a pierdut viaţa în războiul irakian din 2004, la vârsta de 27 de ani.

De asemenea, McCain, un veteran al războiului vietnamez, a fost chiar el în trecut ţinta criticilor lui Donald Trump, care a susţinut că un eroul de război nu este un soldat american capturat în luptă. În schimb, McCain a fost prizonier de război al soldaţilor comunişti vietnamezi timp de şase ani, fiind torturat de repetate ori în acea perioadă, conform Realitatea.net.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *