Ultimele Știri

Donald Trump, declarații dure la adresa contracandidatei sale: ”Hillary Clinton este diavolul”

Lupta dintre republicanul Donald Trump și Hillary Clinton, ambii candidați la președinția SUA, se amplifică. Trump o acuză pe contracandidata sa că este însuși ”diavolul”.

Republicanul lansează afirmații dure, în contextul în care este atacat de propriul partid pentru criticile aduse familiei unui soldat american musulman care a murit pe frontul irakian, scrie BBC.

De critici nu a fost scutit nici senatorul socialist Bernie Sanders, pe care Donald Trump l-a acuzat că a făcut un pact cu diavolul atunci când a renunţat la cursa prezidenţială în favoarea contracadidatei sale, potrivit news.ro.

”El a făcut un pact cu diavolul. Ea este diavolul”, a susţinut acesta.

Prezidențiabilul american este puternic criticat pentru comentariile făcute în legătură cu părinţii soldatului musulman american Humayun Khan, care a murit în războiul irakian.

Respectatul senator republican John McCain a susţinut că Trump nu are niciun drept de a-i defăima ”pe cei mai buni dintre noi”, făcând referire la soldatul Humayun Khan, care şi-a pierdut viaţa în războiul irakian din 2004, la vârsta de 27 de ani.

De asemenea, McCain, un veteran al războiului vietnamez, a fost chiar el în trecut ţinta criticilor lui Donald Trump, care a susţinut că un eroul de război nu este un soldat american capturat în luptă. În schimb, McCain a fost prizonier de război al soldaţilor comunişti vietnamezi timp de şase ani, fiind torturat de repetate ori în acea perioadă, conform Realitatea.net.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*