Ultimele Știri

Donald Trump, declarații agresive la adresa lui Obama: ”Cel mai prost preşedinte, poate, chiar din istoria ţării noastre”

donald trump

Candidatul republican Donald Trump a răspuns agresiv la criticile aduse recent de președintele SUA, Barack Obama, descriind mandatul acestuia ca fiind unul ”dezirabil”.

Recent, Obama le-a cerut liderilor republicani să îi retragă sprijinul lui Donald Trump, motivând cererea sa prin faptul că acesta nu este pregătit pentru funcția de viitor președinte al Americii: „Donald Trump a demonstrat în mod deplorabil că nu este pregătit să fie preşedinte al Statelor Unite”.

Ca replică la poziția adoptată de actualul președinte, Trump a declarat că acesta a fost ”cel mai prost preşedinte, poate, chiar din istoria ţării noastre”.

Criticat pentru declaraţiile sale în care par să sugereze că susţine anexarea regiunii Crimeea de Rusia, Trump a replicat că „Eu cred că ştiu mult mai multe despre politica externă decât ştie el [Obama]. Uită-te la Ucraina. Vorbeşte despre Ucraina [şi] cât de greu este cu Rusia. Între timp [ruşii] au ocupat Crimeea.”

Trump a accentuat, în discursul susținut, părerea pe care o are despre Obama, declarând că acesta a fost un președinte ”slab” și ”ineficient”.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*