Ultimele Știri

Doliu sau frica de sancțiuni pentru neîndeplinirea normelor de siguranță? Tot mai mulți patroni din Centrul Vechi și-au închis temporar afacerile

Centrul Vechi al Capitalei a fost aproape gol în acest weekend, la o săptămână distanță de la momentul tragediei din Colectiv. Tot mai mulți patroni au luat decizia de a suspenda activitatea localurilor pe care le dețin, cel mai probabil pentru a avea timp să își pună în ordine toate normele de siguranță, evitând sancțiunile.

Unii dintre patroni declară că au decis să își închidă temporar afacerile în memoria celor decedați, alții s-au speriat și au început să pună în ordine toate normele de funcționare a unui local.

De asemenea, nici bucureștenii nu s-au arătat prea dornici să iasă în oraș, puținele localuri deschise fiind aproape goale. 

Un număr de 10 răniți au fost transferați duminică  în Marea Britanie și Norvegia. Ancheta în cazul incendiului de la clubul Colectiv continuă, până acum, aproape 150 de persoane au trecut prin fața anchetatorilor.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*