Ultimele Știri

Doi tineri au cucerit publicul din Londra cu interpretarea unei balade românești

Violonistul Bogdan Alexandru Costache acompaniat de pianista Andrada Maria Brisc au cucerit publicul din Marea Britanie cu “Balada” de Ciprian Porumbescu şi alte câteva piese atent alese din repertoriul universal, într-un recital de exceptie susţinut în Marea britanie sâmbătă, 17 octombrie, la Benfleet în Essex si duminică, 18 octombrie 2015, în Londra, potrivit Vocea Transilvaniei.

Cei doi tineri artiști au concertat în fața unui public numeros, de toate vârstele, la invitația părintelui Eduard-William Fărtan, Rectorul Misiunii Romane Greco-Catolice din Londra.

Sunetul elegant al viorii și virtuozitatea fascinantă a interpretării violonistului Bogdan Alexandru Costache împletite cu acordurile minunate ale pianului în interpretarea sensibilă a Andradei Maria Brisc au încântat publicul britanic, care a răsplătit talentul tinerilor artiști cu ropote de aplauze, smulgându-le promisiunea de a se întoarce cât de curând și a susține un nou concert!

“Am avut marea bucurie de a oferi publicului din Marea Britanie un regal muzical susținut de doi tineri artiști români de excepție, violonistul Bogdan Alexandru Costache, o prezență constantă a scenei de concert și pianista Andrada Maria Brisc o artistă desăvârșită. Misiunea Romana Greco-Catolică se implică constant în organizarea evenimentelor culturale de bună calitate încă de la începutul activităţii ei în urmă cu patru ani și este interesată de colaborările româno-britanice pentru păstrarea și transmiterea valorilor culturale și tradiționale românești în Regatul Unit” a declarat Pr. Dr. Eduard Fărtan.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*