Ultimele Știri

Doi români și-au ucis prin înfometare copilul bolnav de diabet. Refuzau să îi dea tratament și îl tratau prin ”rugăciune”

Doi români sunt judecați că și-au omorât propriul copil prin înfometare și prin refuzul de a-i administra tratamentul pentru diabet.

Românii, stabiliți în Canada, au refuzat să îi dea tratamentul pentru diabet copilului lor, încercând să-l trateze prin „rugăciuni”. Autorităţile canadiene îi fac vinovaţi pe români de moartea fiului lor, fiind acuzați de crimă de gradul întâi.

Băiatul avea 15 ani şi murit pe data de 7 mai 2013. Copilul era grav bolnav, însă părinţii nu au apelat la medici. La moarte, acesta cântărea sub 17 kilograme.

La percheziţiile la domiciliul familiei au fost găsite mai multe medicamente pentru tratarea diabetului, inclusiv siringi pentru insulină, neatinse însă.

Un alt detaliu şocant a fost faptul că poliţia a găsit în casă mâncare pentru bebeluşi, cu care era hrănit adolescentul de părinţi. O scrisoare, aparent scrisă de unul dintre fraţii copilului, a fost găsită într-un tomberon, în faţa casei. Acesta descrie chipul fratelui bolnav, despre care spune că arăta „înspăimântător” şi că părea mort deja.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*