Ultimele Știri

Doi circari la Ziua Armatei Române

Astăzi a mai avut loc o nouă etapă din bâlciul televizat pe care ni-l oferă premierul Ponta și Președintele Băsescu. Cei doi, bineînțeles, nu s-au putut abține și s-au dat în stambă chiar de Ziua Armatei.

Preşedintele Traian Băsescu şi premierul Victor Ponta, alături de mai mulţi miniştri, au participat, sâmbătă, la Carei, la manifestările de Ziua Armatei Române. Președintele a ținut să fie primul astăzi și a dat apă la moară circului televizat susținut de ziarele și televiziunile partenere sau rivale. La sosirea la ceremonie preşedintele a dat mâna doar cu reprezentanţii Armatei, dar nu şi cu premierul şi ceilalți membri ai Guvernului. Ambii au susținut discursuri care mai de care mai patriotice, dar care ne lasă puțin reci, pentru că Armata Română se află într-o stare deplorabilă.

Pentru cei care nu au cunoștință, Armata Română poate încăpea lejer pe Arena Națională, defapt România nu mai are armată.  Armata română este slab dotată și prost echipată. Armata României a făcut față cu greu misiunilor din Afganistan și Irak, și asta doar pentru faptul că a primit sprijin de la armata SUA, ce consta în echipamente militare și transportoare blindate. Mulți soldați români și-au pierdut viața din cauza tab-urilor vechi, care nu au blindajul corespunzător pentru astfel de misiuni, unde majoritatea drumurilor sunt împânzite cu obiective explozive de către jihadiști.

Ministrul Mircea Dușa, nu a făcut mai nimic pentru modernizarea Armatei Române și ne-am făcut de râs în toată Europa pentru avioanele F16 cumpărate la mâna a doua și fără motoare. Ce se întâmplă de fapt în cadrul MaPN ?… exact același lucru ca și în Guvern, corupție și contracte făcute pe sub mână cu oblăduirea aliaților americani.

Premierul Ponta, nu putea să îi râmână dator și cu ajutorul unui grup de aplaudaci marca PSD, a încercat să îi de-a o palmă președintelui.  Aplaudacii aduși de baronul local Mircea Govor l-au huiduit pe șeful statului după terminarea festivităților.  

Astfel, am ajuns de râsul lumii datorită celor doi circari.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*