Ultimele Știri

Doi bărbați înjunghiați timp de 24 de ore în Capitală

barbat injunghiat centru vechi

Un bărbat în vârstă de 36 de aniUn bărbat a fost înjunghiat vineri noaptea în Centrul Vechi al Capitalei și un altul, în această dimneață, la staţia de metrou „Eroii Revoluţiei” pune în gardă autoritățile locale, dar și bucureștenii, pentru că asemenea incidente nu s-au produs de mult timp în oraș.

UPDATEMedicii au constatat decesul bărbatului în vârstă de 50 de ani în jurul orei 12.30, având leziuni foarte grave la mai multe organe, fiindu-i secţionate colonul, duodenul şi o secţiune de aortă.


Individul care l-a înjunghiat de mai multe ori în zona toracelui pe un bărbat în vârstă de 36 de ani, în Centrul Vechi al Capitalei, este încă căutat de autorităţi, iar despre agresorul din această dimineață încă nu se știe nimic, conform unor surse din Poliţie.

Primul incident s-a produs, vineri noapte, în jurul orei 3.30, în Centrul Vechi al Capitalei, la intersecţia străzilor Şelari şi Lipscani, când un bărbat în vârstă de 36 de ani a fost victima unei agresiuni, fiind înjunghiat de mai multe ori în zona toracelui de către un individ necunoscut. Faptele au avut loc în prezenţa a mai multor persoane.

Ofițerii de poliție împreună cu un procuror criminalist din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti au ridicat imaginile surprinse de camerele de supraveghere instalate în zonă, în imagini observându-se atât momentul producerii agresiunii, cât şi faptul că agresorul şi persoanele care îl însoţeau au părăsit în grabă locul faptei imediat după înjunghierea victimei.

Dim imagini de pare că bărbatul agresat se plimba cu doi prieteni prin Centrul Vechi al Capitalei. Zărind trei fete îmbrăcate provocator, a intrat în vorbă cu ele, moment în care a fost atacat cu un cuţit de către bărbaţii care însoţeau domnişoarele, după care au fugit de la locul faptei.

În cazul de agresiune din această dimineață, produs în jurul orei 7.00, pe scările de metrou ale stației „Eroii Revoluţiei”, deși în apelul la numărul de urgenţă 112 se semnala că este vorba despre două persoane înjunghiate, ajunşi la faţa locului, paramedicii au găsit un singur bărbat, care avea mai multe plăgi produse prin înjunghiere în abdomen.

Vom reveni cu alte detalii mai târziu

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*