Ultimele Știri

Doi alpiniști vor sta 10 zile la o altitudine de 3000 de metri pentru a escalada stânca din Yosemite

Doi tineri americani și-au propus să escaladeze cea mai înaltă stâncă. Aceasta se găsește în Parcul Național Yosemite din California.

Timp de 10 zile, cei doi tineri vor trăi pe stâncă. Aceștia și-au făcut un program riguros pentru a putea urca pe cea mai mare stâncă, El Capitan, din Yosemite. Cei doi alpiniști și-au amenajat un dormitor suspendat, tocmai pentru a putea ajunge în vârf cât mai curând.

1

Tinerii țin legătura cu apropiații dar și cu admiratorii lor prin intermediul rețelelor de socializare. Ei postează pe aceste rețele de socializare fiecare progres pe care îl fac pe parcursul zilelor.

2

Alpiniștii s-au dotat corespunzător, atât cu echipamentul necesar pentru a escalada stânca cât și cu provizii pentru a putea supraviețui.

3

Soția unuia dintre alpiniști explică cât de mare este efortul pe care cei doi îl fac.

„Imaginați-vă performanțele dumneavoastră cel mai bune după ce nu ați mers pe jos timp de o săptămână. Știu că Tommy a încercat să facă stretching, flotări și yoga în cortul agățat de stâncă, în speranța că ar putea combate circumstanțele neobișnuite ale traiului suspendat pe stâncă”, a explicat soția unuia dintre alpiniști.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*