Ultimele Știri

DNA: Publicitate la suprapreț pentru Gala Bute

În dosarul „Gala Bute” noi acuzații ies la iveală. Procurorii DNA au dezvăluit alte detalii despre ceea ce s-a întâmplat la Gala Bute. Ei vor să îi convingă pe deputați să voteze pentru ridicarea imunității Elenei Udrea.

În cererea pe care procurorii DNA au trimis-o la Camera Deputaților, este dezvăluit faptul că Ministerul Dezvoltării și Turismului a plătit publicitate pentru Gala Bute mai mult decât era necesar. Se pare că Ministerul ar fi plătit publictate pentru patru ore deși evenimentul nu a durat mai mult de două ore jumătate.

Mai mult, procurorii spun că publicitatea plătită de minister a fost de două ori mai scumpă decât cea achitată pentru promovarea României la un alt meci al lui Lucian Bute, eveminet susținut în Canada. Evenimentul a fost organizat în acelaşi an şi a avut o audienţă de 20 de ori mai mare decât cel de la Bucureşti.

Anchetatorii cer aprobarea Parlamentului pentru arestarea preventivă a Elenei Udrea, în cazul Galei Bute, pentru care statul a plătit peste 8 milioane de lei. Negocierea directă cu o singură firmă, care aparţinea chiar organizatorului, sponsorizări de la companii de stat cu datorii la buget şi societăţi fantomă prin care s-a pierdut urma banilor, cam așa arăta România democrat-liberală. 

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*