Ultimele Știri

DNA primește 100.000 lei de la buget pentru construirea unui nou sediu central

DNA

Direcția Națională Anticorupție (DNA) urmează sî își contruiască un nou sediu central, în bugetul instituției pe anul viitor fiind prevăzută suma de 100.000 lei pentru efectuarea de lucrări topografice în vederea acestui lucru, dar și o majorare cu peste 50% a cheltuielilor de capital ale Direcției.

Anul trecut, procurorul-șef Laura Codruța Kovesi vorbea despre posibilitatea ca instituția să se mute într-unul din imobilele confiscate în urma sentințelor definitive și irevocabile din procesele de corupție declanșate ca urmare a anchetelor DNA, potrivit Profit.ro.

”De asemenea, urmează să fie alocată suma de 100.000 lei pentru efectuarea unor lucrări/studii geotehnice și topografice necesare construirii unui imobil suplimentar având ca destinație un nou sediu al DNA – structura centrală”, se arată în proiectul de buget pe 2016 al Ministerului Public.

Bugetul DNA pe 2016 prevede și majorarea cu aproape 51% a cheltuielilor de capital ale Direcției, comparativ cu execuția preliminată pe 2015, de la 3,58 la 5,4 milioane lei.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*