Ultimele Știri

DNA investighează FRF

victor piturca razvan burleanu

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a anunţat că DNA investighează modul în care Victor Piţurcă a plecat de la echipa naţională. Fostul selecţioner a demisionat pe 16 octombrie 2014, dar conform contractului semnat cu Federaţia Română de Fotbal acesta ar fi trebuit să plătească 500.000 de euro în eventualitatea în care pleacă de la națională.

Burleanu spune că DNA a fost sesizată de un grup de suporteri ai Universităţii Craiova care acuză că preşedintele FRF „şi-ar fi folosit autoritatea în scopul obţinerii de foloase necuvenite de către Victor Piţurcă”. Burleanu a precizat că deocamdată n-a fost chemat la DNA pentru a da vreo declaraţie, dar este informat că a început o anchetă.

„Nu am fost chemat la FRF, dar ştiu că DNA investighează plecarea lui Victor Piţurcă. Nu am mai multe informaţii”, a declarat Răzvan Burleanu la DigiSport.

Mai exact, cei care care au depus plângerea îl acuză pe preşedintele FRF că a încheiat un acord de reziliere a contractului cu Victor Piţurcă fără a avea aprobarea Comitetului Executiv al FRF.

Preşedintele FRF, Răzvan Burleanu, a declarat, la 27 octombrie 2014, că FRF nu a fost prejudiciată prin încetarea contractului cu Victor Piţurcă, precizând că renunţarea la clauza de reziliere de 500.000 de euro a fost şi în „interesul fotbalului românesc”.

„Dacă aţi avea cunoştinţe juridice, prejudiciu nu poate să fie decât estimat şi nu poate fi stabilit decât de o instanţă. În niciun caz federaţia nu a fost prejudiciată în nuanţa pe care dumneavoastră aţi dorit să o introduceţi. Vă asigur că toate procedurile în ceea ce priveşte rezilierea contractului cu Victor Piţurcă s-au respectat. Această reziliere este în interesul domnului Piţurcă, dar şi în interesul fotbalului românesc”, spunea preşedintele FRF.

Victor Piţurcă a ales să plece de la cârma naţionalei pe 16 octombrie 2014, fostul selecţioner semnând un contract cu gruparea saudită Al Ittihad.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*