Ultimele Știri

DNA i-a sigilat biroul primarului din Sf. Gheorghe! Antal Arpad va fi adus cu duba la București pentru audieri

antal arpad

Biroul primarului municipiului Sfântu Gheorghe, Antal Arpad a fost sigilat miercuri dimineață de procurorii Direcției Naționale Anticorupție, care efectuează percheziții la această instituție.

Potrivit unor surse judiciare cercetările vizează fapte legate de atribuirea unor contracte, privind modernizarea unor străzi și trotuare, realizarea de piste pentru bicicliști și iluminat public. Sursele susțin că prejudiciul s-ar ridicat la aproximativ un milion de euro și că la finalul perchezițiilor Antal Arpad va fi dus la București , pentru audieri.

DNA a anunțat că procurorii efectuează, miercuri, mai multe percheziții în București Covasna și Brașov, într-un dosar care vizează suspiciuni privind săvârșirea unor infracțiuni asimilate celor de corupție, comise în perioada 2010 — 2014.

În cursul zilei de 17 februarie 2016, ca urmare a obținerii autorizărilor legale de la instanța competentă, sunt efectuate percheziții domiciliare în 13 locații (…), dintre care una este sediul unei instituții publice, restul reprezentând sediile unor societăți comerciale și domiciliile unor persoane fizice’, se precizează într-un comunicat al DNA.

În cauză, procurorii beneficiază de sprijin de specialitate din partea Brigăzii Speciale de Intervenție a Jandarmeriei.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*