Ultimele Știri

DNA cere arestul preventiv pentru președintele CJ Brăila, Gheorghe Bunea Stancu

Membrii DNA cer înlocuirea arestului la domiciliu cu arestul preventiv pentru președintele Consiliului Județean, Gheorghe Bunea Stancu, care a fost cercetat pentru abuz în serviciu și conflict de interese. Motivele pentru care se apelează la schimbarea deciziei de arest se datorează faptului că acesta ar fi încălcat condițiile arestului la domiciliu.

Conform unui comunicat de presă transmis joi de membrii DNA, arestarea preventivă a fost decisă în condițiile în care Bunea Stancu ar fi luat, indirect, legătura cu un alt suspect din dosar, Vasile Soare, deși una dintre condițiile arestării la domiciliu era aceea de a nu lua legătura cu ceilalți inculpați.

Reamintim că președintele Consiliului Județean, Gheorghe Bunea Stancu și Florin Mija au fost reținuti pe data de 7 august de procurorii DNA , iar Tribunalul Galați a decis arestarea lor la domiciliu.  În acest dosar, Bunea Stancu este urmărit penal pentru abuz în serviciu şi conflict de interese, iar Mija, pentru abuz în serviciu în formă continuată.

 

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*