Ultimele Știri

DNA cere arestarea judecătorului Toni Greblă

toni grebla dna

Direcția Națională Anticorupție cere arestarea judecătorului Toni Greblă. Judecătorul Curții Constituționale este anchetat pentru trafic de influență, constituirea unui grup infracțional organizat și efectuarea de operațiuni financiare ca acte de comerț incompatibile cu funcția, în scopul obținerii de bani sau bunuri necuvenite.

Toni Greblă a constituit un grup infracțional cu scopul de a livra produse alimentare în Federația Rusă. România are un embargo impus de Federația Rusă și nu poate livra produse alimentare în această țară. Judecătorul și acoliții săi plănuiau să falsifice actele privind sursa de proveniență, astfel produsele proveneau din Turcia, țară care nu are un embargo cu Federația Rusă. 

Judecătorul constituțional vrea să scape de pușcărie și nu dorește să își dea demisia. La rândul său președintele Curții Constituționale, Augustin Zegrean, afirmă că Toni Greblă nu vrea să își dea demisia. 

Alături de Toni Greblă mai este anchetat finul acestuia Ion Bricină cunoscut în lumea interlopă ca ‘Dan Goeru’, deputații PSD Iulian Iancu și Lucian Șova membru în Consiliul Național al PSD, Horia Hăhăianu, director la Transelectrica, omul de afaceri din Republica Moldova Victor Dolghi și generalul în rezervă Constantin Bartolomeu Săvoiu, maestru mason al Marii Loji Naționale Române -1880.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*