Ultimele Știri

DNA a pus sechestru pe câteva dintre bunurile de lux ale lui Mircea Geoană

Direcția Națională Anticorupție a pus sechestru pe trei ceasuri de lux ale lui Mircea Geoană. Procurorii spun că acele ceasuri le-a primit cadou de la Marian Vanghelie.

Senatorul PSRO, Mircea Geoană, s-a prezentat în această dimineața la sediul DNA, unde a fost citat pentru a da mai multe declarații. Mircea Geoană este martor în dosarul în care Marian Vanghelie este acuzat de abuz în serviciu, luare de mită şi spălare de bani.

Anchetatorii au i-au lui lui Mircea Geoană cesurile primite în dar de la Marian Vanghelie deoarece aceștia consideră că ceasurile ar fi fost cumpărate cu bani proveniți din infracțiuni, din mita care ar fi fost primită de primarul suspendat al Sectorului 5. Potrivit surseilor, Geoană ar fi recunoscut că a primit de la Vanghelie cele trei ceasuri, însă a spus că nu ştia că sunt din presupusa mita primită de edil.

„Am venit să lămuresc nişte chestiuni procedurale, pe care le-am şi lămurit”, a spus Mircea Geoană la ieşirea de la Direcţia Naţională Anticorupţie.

Mircea Geoană a fost audiat şi în 13 mai la DNA, el spunând atunci că a fost chemat de procurori să dea o declaraţie într-un dosar aflat în lucru, dar că nu poate să spună mai mult, pentru că este o cauză aflată în faza de urmărire penală.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*