Ultimele Știri

DNA a lăsat PNL fără candidat la Primăria Capitalei. Orban, sub control judiciar

ludovic orban

Liberalul Ludovic Orban, care a fost pus luni sub control judiciar, a anunţat, la ieşirea de la DNA, că îşi retrage candidatura la Primăria Capitalei şi demisionează din funcţiile de prim-vicepreşedinte PNL şi vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor.

Ludovic Orban a spus că nu poate declara decât că a fost pus sub control judiciar, fără să facă nicio menţiune despre dosar, arătând doar că vizează fapte „petrecute mai de curând”.

„Nu pot să  furnizez informaţii din dosar, ca atare permiteţi-mi să vă aduc la cunoştinţă numai ceea ce am convenit că pot să vă aduc la cunoştinţă, împreună cu procurorul”, a arătat Orban.

Acesta a anunţat apoi că îşi retrage candidatura de la Primăria Capitalei şi demisionează din funcţia de prim-vicepreşedinte al PNL şi vicepreşedinte al Camerei Deputaţilor.

„După cum bine ştiţi, PNL a susţinut permanent lupta împotriva corupţiei, a susţinut permanent, în toate ocaziile, în Parlament şi în alte situaţii, solicitările formulate de DNA, solicitările formulate de justiţie şi nu vom face nicio excepţie în acest caz. Atâta timp cât a început urmărirea pernală împotriva mea, atâta timp cât s-a dispus măsura controlului judiciar împotriva mea, îmi retrag candidatura de la funcţia de primar general din partea PNL”, a spus Orban la ieşirea de la DNA, unde a stat aproape două ore. 

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*