Ultimele Știri

DNA a blocat conturile agenției de turism Perfect Tour. Peste 1.000 de turiști riscă să-și piardă vacanțele

perfect tour

Compania Perfect Tour are conturile blocate de DNA, în urma unui dosar penal deschis de procurorii anticorupție. Peste 1.000 de persoane care au cumpărat vacanțe de la agenție riscă să își piardă banii. Acționarii Perfect Tour încearcă să vândă brandul și partea de vacanțe, pentru a-și putea plăti furnizorii, după ce au decis deja să cedeze partea de turism de business către Go Travel.

Potrivit unei postări ale consultantului de turism, Răzvan Pascu, Perfect Tour precizeză că autoritățile au blocat conturile și încearcă să găsească soluții pentru ca niciun client să nu fie afectat.

„Vă informăm că din motive independente de voința noastră, autoritățile statului au blocat conturile Perfect Tour. Încă de acum două zile încercăm să găsim soluțiile pentru ca niciun client sa nu fie afectat. Atât împreună cu autoritățile, cât și cu jucători din industrie, încercăm să evaluăm situația și să găsim calea spre rezolvare. În urma contestației asupra sechestrului asigurator, astazi, 16 decembrie, anumite plăți au putut fi efectuate. Până în prezent, niciun client nu a fost afectat. Charterele spre Laponia nu sunt în pericol. Și acest lucru este valabil și pentru mulți alți clienți. Pentru a ne concentra pe soluții, Perfect Tour nu mai efectuează nicio rezervare nouă”, transmite compania.

Anterior, Pascu scria că „se negociază preluarea companiei de către alți jucători importanți din turism. Din păcate, nu doar turiștii au de suferit, ci și angajații Perfect Tour, mulți dintre ei adevărați profesioniști”.

Comentarii prin Facebook

1 Comentariu on DNA a blocat conturile agenției de turism Perfect Tour. Peste 1.000 de turiști riscă să-și piardă vacanțele

  1. Saracii patroni de agentie, vai vai vai! Haideti sa nu le mai plangem de mila, fiica dansilor isi face de cap si se lafaie in mare lux: https://www.facebook.com/photo.php?fbid=1249801281713670&set=a.413642031996270.120403.100000514305290&type=3&theater

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*