Ultimele Știri

Distruşi de David Moyes, diavolii roşii reînvie sub conducerea lui van Gaal

Luis van Gaal şi-a pus amprenta pe jocul lui Manchester United, care are un start perfect de sezon

După ce naţionala Olandei a avut un parcurs fenomenal la Cupa Mondială sub conducerea lui Luis van Gaal, deşi acesta anunţase deja că la finele competiţiei va renunţa la cârma reprezentativei, acum el şi-a pus amprenta şi pe jocul lui Manchester United, care are un start perfect de sezon. Aceasta a strâns în pregătiri 5 victorii şi 1 egal (0-0 cu Inter Milano, câştigat de United cu 5-3 după penalty-uri).

Rezultatele diavolilor roşii îi propulsează în lupta la titlu, după ce sezonul trecut s-a clasat pe un ruşinos loc 7, nereuşind nici măcar o clasare pe un loc de Europa League. Deşi United a pierdut jucători importanţi în această perioadă de transferuri, cum ar fi Patrice Evra, la Juventus pe 1,2 milioane de lire, Rio Ferdinand la QPR gratis, Nemanja Vidic la Inter Milano gratis sau Alexander Buttner la Dynamo Moscova gratis, aceasta nu i-a adus decât pe Ander Herrera, de la Ath. Bilbao pentru 29 de milioane de lire şi Luke Shaw, de la Southampton pentru 27 de milioane de lire. Lotul pe care îl are la dispozitie van Gaal este destul de slab.

În concluzie, dacă Manchester United va câştiga sau nu campionatul depinde numai de transferurile pe care le va face în această perioadă de transferuri.

Meciurile jucate de Manchester United în pregătire:

L. A. Galaxy 0-7 Man. United

Man. United 3-2 AS Roma

Man. United 0-0 Inter Milano (5-3 după penalty-uri)

Man. United 3-1 R. Madrid

Liverpool 1-3 Man. United

Man. United 2-1 Valencia

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*