Dispute în PNL: Unii liberali ar fi ”agramaţi” și ajutați la nevoie de ”consilieri goagăl”

Adriana Săftoiu, prim-vicepreședinte PNL București, a declarat, marți, că listele de candidaţi la alegerile parlamentare vor fi gata în luna octombrie, la organizația din Capitală fostul lider Cătălin Predoiu având un loc eligibil, în vreme ce actualul președinte al organizației, Cristian Bușoi, nu va candida.

Adriana Săftoiu a afirmat ironic că, dacă ar putea, i-ar pune pe liberalii care vor să fie pe listele la parlamentare să scrie un eseu despre motivul pentru care vor să candideze, folosind ”cu gramatica din dotare”, fără a fi ajutaţi de consilieri sau de „goagăl”.

Deputatul Diana Tuşa i-a răspuns pe pagina sa de Facebook, Adrianei Săftoiu, unde a afirmat că liberalii nu sunt ”agramaţi, reduşi mintal sau asistaţi sociali”.

„Nu am înțeles niciodată, și nici nu cred că o să pot înțelege, ce-i determină pe unii să-și umilească colegii, care este motivația lor interioară pentru a face acest lucru…
Mai mult, nu înțeleg de ce să îi supui unor umilințe publice în condițiile în care, știm cu toții, listele sunt deja bătute în cuie, e drept! criteriile de desemnare încă nu…

Colegii mei nu sunt agramați, reduși mintal sau asistați sociali, cum sugerează doamna Săftoiu. Unii dintre ei chiar lucrează la Programul de Guvernare al ‪#‎PNL‬. Să înțelegem că acest program este făcut de agramați și de oameni fără ocupație???

P.S. Chiar dacă nu m-am înscris în simulacrul ”competiției interne” pentru un nou mandat, sunt gata oricând să particip la un concurs de gramatică a limbii române cu fostul purtător de cuvânt al lui Traian Băsescu, doamna Săftoiu Adriana.”, a scris Diana Tușa pe Facebook.

loading...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *