Ultimele Știri

Dispariţia lui Putin s-ar datora naşterii urmaşului său

vladimir putin şi alina kabaeva

Dispariţia lui Vladimir Putin din spaţiul public ar putea fi motivată de naşterea copilului Alinei Kabaeva, care a fost internată acum câteva zile într-o clinică privată din Elveţia, conform publicaţiei Blick.

Deşi se vehicula că Putin ar avea probleme de sănătate sau că se organizează o schimbare de regim în interiorul Kremlinului odată cu dispariţia liderului rus timp de mai bine de o săptămână din spaţiul public, se pare că cea mai veridică variantă ar fi cea legată de aducerea pe lume a urmaşului preşedintelui de către Alina Kabaeva.

Acum câteva zile, iubita lui Vladimir Putin ar fi fost internată în clinica privată „Sant’Anna” din Sorengo, Elveţia. Conform informațiilor prezentate de presa elveţiană perechea ar fi rezervat două camere în maternitatea prestigioasă, una pentru Kabaeva, iar a doua pentru familie și gărzile de corp.

clinica santanna elvetia

Instituţia medicală ar fi una de elită şi populară pentru oamenii de afaceri şi politicienii ruşi, iar presa din Elveţia sugerează că prietenul lui Vladimir Putin, fostul prim-ministru italian Silvio Berlusconi i-ar fi recomandat această clinică, după ce în 2009, acolo a născut fiica sa Barbara.

Această informaţie ar putea fi confirmată şi de faptul că dispariţia misterioasă a lui Vladimir Putin coincide şi cu absenţa de la locul de muncă a fostei gimnaste, astfel că preşedintele rus a apărut ultima dată în fața presei la 5 martie, în conferința de presă comună cu premierul italian Matteo Renzi, care a efectuat o vizită la Moscova, iar începând cu 6 martie, Alina Kabaeva nu a mai apărut la locul de muncă.

Tot astăzi, purtătorul de cuvânt de la Kremlin, Dmitrii Peskov a anunţat că Vladimir Putin va apărea în public la sfârşitul săptămânii viitoare, când a fost reprogramată vizita preşedintelui rus în Kazahstan.

Comentarii prin Facebook

1 Comentariu on Dispariţia lui Putin s-ar datora naşterii urmaşului său

  1. Domnule Presedinte Putin, am citit stirea despre nasterea urmasului Dvs. Inteleg ca aveti un fecior. Sa fie intr-un ceas bun ! Doresc sanatate si mamei sale ! Sa dea D-zeu sa fie sanatos, sa creasca mare si intelept. Sper ca acest eveniment sa va aduca numai bucurii, astfel incat sa deveniti mai uman si mai conciliant in relatiile inernationale, astfel incat sa asigurati un viitor fericit feciorului si intregii populatii a Federatiei Ruse, pe care nu ma indoiesc ca o iubiti ferbinte ! Cu cele mai alese ganduri !
    Dr. ing. Petre Terzi, Berceni-Ilfov. Romania.

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*