Ultimele Știri

Discursul tovarășului Ponta

Prin mijloace gazetărești am reușit să punem mâna pe discursul lui Ponta, cu ocazia lansării oficiale în cursa pentru Cotroceni. Parantezele sunt pentru aplaudacii plătiți cu ora.

Stimați tovarăși și pretini,

De la această înaltă tribună a Arenei Naționale am venit în fața dumneavoastră să-mi anunț candidatura (Aplauze furtunoase. Se scandează – “De la Tisa pân’ la Nistru/ Nu-i ca Ponta prim-ministru!, Îl votam pe Viorel/ Fiindcă are mușchi pe el! “ și “De la sat pân’ la oraș / Noi votăm cu Victoraș” Urale. Se lansează porumbei.)

Doresc să vă spun că nu va fi ușor. Fiara imperialistă va încerca să sucească mințile românilor  trecuți de 18 ani, dar neajunși la andropauză folosindu-se de nurii Elenei Udrea! (Huiduieli prelungite. Înjurături de mamă și de Pleșcoi. Se scandează: “Murim, luptăm / Pe Udrea n-o votăm! Pupezele din Pleșcoi/ Să treacă la măturoi!” și  “Nutzy Udrea nu uita / Doar marinarul te vrea!”)

Dar eu nu mă voi lăsa bătut. (Îndelungi aplauze. Urale. Se scandează: “Ponta, Sârbu și cu Dej/ Au băgat spaima’n burghezi!, Ponta și poporul rus /Libertate ne-au adus! “ și “ Chiar de dă damblaua-n noi / No să-i votăm pe ciocoi!”)

Am să arunc popcornul și sticla de pepsi și mă voi implica în lupta electorală chiar de azi! (Aplauze prelungite. Ovații. Urale. Se lansează baloane roșii. Se scandează: “Ponta -PSD!”)

Vom învinge! Viva la revolucion! Viva El Comandante Generale Ion ILIESCU! (Urale în delir. Aplauze în cascadă. Ovații. Se dansează samba și Lambada. Apoi totul va culmina cu un uriaș dans al pinguinului.)

ponta

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*