Ultimele Știri

Directorul interimar al SRI, Florian Coldea, este audiat în Parlament după denunţul Elenei Udrea

Generalul Florian Coldea, directorul interimar al Serviciului Român de Informaţii este audiat, în Parlamentul României. Membrii Comisiei de control parlamentar a SRI îl cercetează după denunțul făcut de Elena Udrea.

Președintele Comisiei, Georgian Pop, a declarat că unul dintre subiectele aflate în discuția cu conducerea SRI vizează acuzațiile publice făcute la adresa SRI sau a reprezentanților instituției.

„Conducerea SRI ne va prezenta dinamica principalelor ameninţări interne şi internaţionale, vom analiza impactul celor trei legi Big Brother declarate neconstituţionale, vom analiza situaţia generată de demisia lui Maior la nivelul instituţiei şi punctul cinci va fi dedicat analizării asupra acuzelor la adresa SRI în ultima perioadă. Ne aflăm la Comisie în situaţia de autosesizare, până în momentul de faţă nu am primit nicio adresă pentru a verifica anumite lucruri. Ceea ce ştim cunoaştem ca şi dumneavoastră. Nimeni nu ne-a transmis nicio scrisoare oficială”, a declarat președintele Comisiei de control.

Elena Udrea îl acuză pe Florian Coldea că a coordonat campania de denigrare la adresa ei şi că i-ar fi cerut soţului său cinci sute de mii de euro, pentru Sebastian Ghiţă. Comisia parlamentară de Control a cerut Serviciului Român de Informaţii să pună la dispoziţie toate informaţiile necesare audierii conducerii SRI. Liberalii spun că deputatul PSD Sebastian Ghiţă, membru în comisia SRI, n-ar trebui să participe la şedinţă, pentru că este implicat în scandal.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*