Ultimele Știri

Directorul FBI s-a întâlnit cu Klaus Iohannis şi Victor Ponta

James Comey

Directorul FBI, James Comey, se află la Bucureşti şi a avut, în această dimineaţa, o discuţie cu preşedintele Klaus Iohannis, venind apoi la sediul Guvernului, pentru o întrevedere cu premierul Victor Ponta.

La discuţiile de la Preşedinţie şi Guvern au asistat şefii serviciilor româneşti de informaţii şi Însărcinatul cu afaceri al SUA la Bucureşti, Dean Thompson, precum şi vicepremierul cu atribuţii pe zona siguranţei, Gabriel Oprea, au declarat surse oficiale.

Tot marţi, la ora 15.00, este programată reuniunea Consiliului Suprem de Apărare a Ţării, având pe agendă şi teme legate de Consiliului Operativ al Securităţii Cibernetice şi evoluţiile înregistrate în spaţiul cibernetic, activitatea şi Regulamentul de organizare şi funcţionare al Centrului Naţional de Răspuns la Incidente de Securitate Cibernetică, precum şi provocările actuale generate de migraţie în contextul securitar din zone cu potenţial terorist.

Ultima şedinţă a CSAT, condusă de preşedintele României de la acea vreme, Traian Băsescu, a avut loc pe 25 noiembrie 2014.

James Comey conduce FBI din septembrie 2013.

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*