Ultimele Știri

Directorul de la Romatsa și-a dat demisia. Mai este justificată greva generală?

iulian matache

Directorul general al Romatsa, Ion Aurel Stanciu și-a dat demisia în urma scandalului creat în cadrul companiei. Anunțul a fost făcut public de ministrul Transporturilor Iulian Matache printr-un comunicat de presă. 

Ministrul face un apel către sindicaliști și le cere acestora să renunțe la greva generală anunțată pe 1 semptembrie.

“În urma demisiei din funcția de director general, prezentate astăzi de domnul Ion-Aurel Stanciu, în cadrul ședinței Consiliului de Administrație – ROMATSA, solicit atât sindicatului cât și conducerii regiei continuarea negocierilor pentru încheierea și semnarea Contractului Colectiv de Muncă și mai ales renunțarea la greva generală. Consider că în în condițiile actuale este inutil acest protest care afectează activitatea din domeniul aerian și confortul cetățeanului ”, a transmis ministrul Transporturilor Iulian Matache.

În cazul în care pe 1 septembrie va fi declanșată greva generală traficul aerian va fi grav afectat, astfel zeci de curse vor fi anulate și mii de călători vor avea de suferit. 

Nota redacției;

Chiar dacă se va intra în grevă generală, protestul angajaților de la Romatsa este justificat deoarece compania a fost căpușată de tot felul de indivizi numiți pe criterii politice. Controlorii de trafic spun că le dispar avioanele de pe ecran, lucru care ar putea provoca oricând o tragedie. 

Televiziunea Română a intrat în posesia unor documente care dovedesc cele spuse de controlorii de trafic. Un director de la Romatsa a fost trimis în judecată pentru instigare la abuz în serviciu și instigare la fals intelectual în cursul acestei săptămâni.

Individul a angajat mai multe persoane doar pe hârtie și bineînțeles le-a plătit salarii frumoase. Asta se întâmplă la Romatsa. 

Aveți mai jos un comunicat al Parchetului de pe lângă Înalta Curte de Casație și Justiție cu detalii din dosarul directorului de la Romatsa.

donciuCitește și: Director de la Romatsa trimis în judecată! A angajat oameni care nu au venit niciodată la muncă dar au fost plătiți

 

Comentarii prin Facebook

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*