Ultimele Știri

Directorul CFR Călători Braşov, reţinut de procurorii DNA pentru şantaj

Procurorii DNA l-au reținut pe directorul Sucursalei Regionale de Transport Feroviar de Călători Brașov, Gheorghe Rădulescu. El este acuzat de santaj.

Gheoghe Rădulescu a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, după ce ar fi șantajat un subordonat, fost șef al serviciului cu care avea un litigiu.

„Începând cu luna august 2014, în calitate de director în cadrul Sucursalei Regionale de Transport Feroviar de Călători (SRTFC) Brașov, în baza unei înțelegeri prealabile cu o persoană din conducerea SNTFC CFR Călători S.A., Gheorghe Rădulescu a exercitat acte de constrângere morală (cercetare disciplinară pentru fapte prescrise și propunere de sancționare cu desfacerea contractului de muncă) asupra unui subordonat, cu scopul de a-l determina să renunțe la un litigiu de muncă înregistrat la Tribunalul Brașov, prin care solicita să fie repus în funcția de director al SRTFC Brașov”, spun procurorii DNA.

Se pare că Gheorghe Rădulescu ar fi făcut presiuni asupra subordonatului său, în iulie 2014. Subordonatul, fost șef al serviciului, ar fi putut fi renumit în funcția de director, lucru pe care Gheorghe Rădulescu a încercat să-l evite.

Comentarii prin Facebook

1 Comentariu on Directorul CFR Călători Braşov, reţinut de procurorii DNA pentru şantaj

 1. SMECHERII DE LA CFR CALATORI ??? // 1 februarie 2015 at 9:59 // Răspunde

  “Dupa ce s-a imbolnavit fix cand un corp de control scotocea prin dulapurile CFR Calatori Cluj, Vasile Secara a fost “uns” in functia de director CFR Calatori la nivel national.
  Nu au contat neregulile gasite la Cluj, ci au fost mai puternice “parghiile trandafirii” de care Secara s-a ajutat sa ajunga in top.
  La Cluj, Secara se poate mandri cu un contract de inchiriere incheiat intre CFR Calatori Cluj si SC Energobit care a fost prelungit cu de la sine putere de catre directorul Secara, care NU A MAI ORGANIZAT LICITATIE, iar cei de la Energobit au ocupat mai mult decat terenul respectiv si l-au si INTABULAT.
  Bravo domnule ministru RUS, PSD-ul o interminabila pepiniera penala. NU VA CRAPA OBRAZUL ???
  Jolly-jokeri de la CFR Calatori.
  In urma cu ceva timp, compania CFR Calatori a incredintat, FARA LICITATIE , catre societatea Informatica Feroviara(UNDE ESTE MARE SEFA , SOTIA FOSTULUI MANAGER PRIVAT”SMART” DE LA CFR CALATORI, DOROBANTU VALENTIN), suma de 7.200.000 de lei pentru servicii informatice. De ce nu s-a facut licitatie?
  Numai bosul CFR Calatori, Vasile Secara, poate spune, dupa ce se va consulta cu stapana achizitiilor de la aceasta companie- Carmen Maria Popescu.
  Insa, nici pana in prezent, mersul trenurilor nu poate fi vizualizat on line, pe motiv ca site-ul este inactiv de un an de zile.
  Poate Corpul de control al ministrului Ioan Rus va verifica si achizitiile “in totalitate legale” de la CFR Calatori pastorite de Carmen Maria Popescu, dar si aranjamentele acesteia cu Vasile Secara si Elena Miu.
  Ori poate se verifica cum un teren extrem de valoros de la Cluj al companiei CFR Calatori, a ajuns la un om de afaceri din anturajul lui Ioan Rus?”

Lasă un comentariu:

Adresa de email nu va fi făcută public.


*